De ce inflamatia prostatei? Simptome si tratament – Prostect

În primul rând, este important pentru a determina ce prostatita din prostata. Ca de obicei, mulți pacienți și chiar unii medici folosesc termenul de prostatita , pentru a înțelege mai ușor, decât a pacienților, astfel încât, că, de prostată, a fost majorat cuantumul și cauzează Cauzele de inflamație a prostatei - Prostect pareriprobleme cu urinarea. Apoi, puteți înlocui o varietate de cauze de mărire a prostatei:

  • Prostect: Inflamație a prostatei din cauza infecție sau inflamație a prostatei: aceasta este un tip de inflamație a prostatei este cel mai adesea observate la bărbați în vârstă de cincizeci de ani. Acestea sunt, de obicei, este rezultatul unei infecții bacteriene în interiorul prostatei.
  • Prostect: Creșterea dimensiunii hipertrofie de prostată, este frecventă la bărbați în vârstă de peste cincizeci de ani. Această creștere s-a produs, în principal, modificarea hormonilor sexuali omului.
  • Prostectforum: Cancer de prostată: acesta Este unul dintre tipurile de cancer-cancer este mai frecventă printre bărbați mai în vârstă, deși această boală este mult mai puțin decât creșterea de prostată.

Cauzele de inflamație a prostatei – Prostect pareri

Cauzele de inflamație a prostatei depinde de tipul de inflamație, la care am ajuns Prostect pareri.

În caz de inflamație a prostatei, inflamația poate fi cauzată de bacterii, ceea ce poate fi numit o inflamatie a prostatei, sau, pe de altă parte, prostatita nu bacteriene, care, după cum indică numele nu are nimic de-a face cu bacterii. În acest Prostect ultim caz, poate fi motivul pentru care urina în canalele de prostată, ceea ce va duce la faptul că componentele chimice ei vin în contact cu țesutul prostatei și cauzează inflamație.

În ceea ce privește adenom de prostată, care provoacă o creștere a dimensiunii sale ar trebui să fie la un dezechilibru de hormoni masculini, care pot duce la hiperactivitate, o creștere de prostată, și, prin urmare, acestea provoacă creșterea lor sau inflamație.

Care sunt simptomele de prostatita Prostect forum?

În funcție Prostect de durata de inflamație, simptome de inflamație a prostatei la infecții, cum ar fi inflamația prostatei, pot fi:

  • Prostect: Prostatita acută: în cazul în care simptomele durează cel puțin două săptămâni, prostatita acută. Cele mai frecvente simptome de acest tip de prostatita este o febră, disconfort sau senzație de arsură la urinare și chiar și retenție de urină, care este, dificultăți de urinare. Pot fi, de asemenea, simptome de dureri în partea inferioară a abdomenului sau sentimentul de a nu опорожненного vezicii urinare complet în timpul urinării.
  • Prostectpareri : Prostatita cronică: când durata simptomelor apare în termen de o lună, chiar și după ce a primit tratament cu antibiotice. Inflamația cronică a prostatei este produsă atunci când disconfort și prezența semnelor de mai extins în timp. Acest tip de prostatita se întâlnește mai rar.
  • Prostect: Inflamație a prostatei cu benigne гиперплазией de prostată: simptome, de multe ori asociate cu urinarea. Printre acestea, puteți găsi o eroare in timpul urinarii, nevoia de multe ori și urgentă nevoia de a urina, dificultate la începutul micțiunii și golirea vezicii urinare, mai puțin puterea fluxului de urină, prezența unei mici cantități de sânge în urină.

Prostect: Diagnosticul de inflamație a prostatei

Pentru diagnosticul de inflamație a prostatei, în conformitate cu simptomele pacientului, medicul va organiza medicale interviu pe motiv că el bănuiește tip de patologie, care poate suferi un pacient.

În cazurile de suspiciune de patologie, specialist în urologie, este necesar pentru a confirma diagnosticul printr-o serie de teste.

În cazul în care specialistul decide că este inflamația acută a prostatei, cronică sau prostatita din cauza infecției, poate necesita o analiză de urină, culturi de spermă, sânge și chiar ECOGRAFIE de prostată Prostect.

Prostect Diagnosticul de inflamație a prostatei

În caz contrar, dacă există suspiciunea că este vorba despre o hipertrofie de prostată, specialist poate efectua flujometría. Acesta este un test, care evaluează calibru jet de urină, cp, cantitatea de urină și timpul total.

În plus, există și alte metode de diagnostic pentru a determina cauza de inflamație a prostatei, cum ar fi digital rectale sondaj Prostect.

Ce valoare tratamentul de inflamație a prostatei Prostect pareri?

În funcție de tipul de inflamație a prostatei, pentru a diagnostica un specialist în urologie, care necesită tratament sau altul.

  • Prostect forum: În caz că prostatita este o consecință a infecției, trebuie să se efectueze tratamentul cu antibiotice.
  • Pe de altă parte, dacă este vorba despre o hipertrofie de prostată (inflamații, din cauza încălcării anatomică a sânilor), cea mai eficientă soluție este o operație de micșorare de prostată. Această operație se poate executa în trei moduri.

Tipuri de operațiuni, pentru a rezolva hiperplazie benigna de prostata

Există o varietate de operațiuni pentru tratarea hiperplaziei benigne de prostată, fiecare dintre care va depinde, în principal, funcția de prostată pentru fiecare pacient. Mai jos, vom enumera și pe scurt, cele 3 cele mai importante Prostect forum:

Operația de prostată cu alocarea din uretra (sistemul urolift): Este una din acțiunile de mai târziu. Permite ameliorarea simptomelor HBP de Prostect forum intervenție în condiții de ambulator , nu durează mai mult de 20 de minute. În această procedură, este folosit anestezie locală, și este singurul lucru care vă permite să salvați functia sexuala complet (ejaculare și montaj), deci ca un țesut, care creează de prostată abia pierderi.

Operația de rezecție (rezecția RTU: Prostect Constă în rezecția țesutului prostatei actualizat. Această rezecția se efectuează cu resectoscopio, care permite reseccionar de prostată și a elimina interferențele cu un curent mic. Acest tip de operațiune este tot mai rar și mai rar, pentru că există metode noi, cum ar fi laser, тулий.

Operatia de prostata Prostect pareri cu laser, Tul: În această activitate, se evaporă de tesut de prostata, care blochează fluxul de ureter, se poate adapta pentru toate dimensiunile de prostata, pentru a reduce în perioada postoperatorie, deoarece reduce la minimum numărul de complicații și de a reduce timpul aflării pacientului în spital, deoarece, de asemenea, reduce sângerarea. Această intervenție este o metodă cu laser de ultima pentru tratarea hiperplaziei benigne de prostată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *