Dacă pista este utilizată pentru a pierde greutate? Avertisment 5 mituri

Multe femei se antrenează timp de câteva luni înainte de carieră, și cu toate acestea se luptă pentru a pierde aceste kilograme în plus. Aici vă vom arăta greșelile de bază, care vă afectează pe cântar

Pista eliberează, curăță mintea și ajută la stres

foto3Pista eliberează, curăță mintea și ajută la stres. Cu fiecare antrenament, vei reusi un pic mai mult. Zece kilometri fără pauză-este deja nimic pentru tine. Dar de ce nu худеете? Ca jogging-acest exercițiu, în principal, sistemului cardiovascular, în general, un concept, ceea ce duce la scăderea greutății corporale. Dar nu este așa.

Există o mulțime de factori care pot duce la faptul că, în ciuda faptului că trotes în fiecare zi, greutatea rămâne neschimbată, și în acest sens, și picioarele tale vor rămâne la fel de sagging, când nu entrenabas.

  1. Și exercite pentru a pierde grăsime și de maraton, foarte diferite. Multe femei indică cursa pentru a pierde in greutate, dar, de fapt, aceste două tipuri de activități se exclud reciproc între ele. Pentru a termina un maraton, trebuie ca organismul tau este eficientă și utilizarea unui număr minim de energie în timpul călătoriei. Dacă te antrenezi pentru a pierde grăsime, ci, dimpotrivă, ar trebui să evite, de eficiență, prin adăugarea de noi cerințe și organismul dumneavoastră pentru a arde o cantitate mai mare de energie (calorii).

  1. Pista nu trebuie să fie singura. Antrenorii, fizice, toate recomanda stoc proceduri mixte de exerciții, inclusiv antrenament sistemului cardiovascular și de rezistență, precum și de alte discipline, cum ar fi yoga și pilates. Rularea cu viteză foto4uniformă și de intensitate moderată, ceea ce face de calorii arse pentru a limita timpul pe care îl petrece transpirație. Atunci când organismul se adapteaza, profitul scade. Ridicarea de greutati, la rândul său, afectează metabolismul și de a face ca daune de micro-particule în interiorul mușchilor, organismul are nevoie de recuperare de energie.
  2. Pista de mai mult timp, nu adelgazarás. Numeroase studii au arătat că jogging timp de 30 de minute, la intervale de sprint (utilizat alergare cu viteză maximă între 10-20 de secunde), se dovedește a fi mult mai eficient pentru a pierde grăsime, crește un trotada la un pas intermediar de 60 de minute.

Dacă aveți o banda de alergat, o raza de încălzire, când încet timp de 5 minute, apoi se apleacă rampa între 5 și 10%. Crește viteza în timp ce acest lucru nu este rapid, dar nu imposibil. Fuge și, prin urmare, timp de opt secunde, apoi pune picioarele pe ambele părți ale benzii de alergare timp de 12 secunde. Repetați această procedură în termen de 15 de minute.

  1. Nu ratați după-amiază, după un antrenament. Multe femei cred că, după finalizarea alerga, nu este convenabil, deoarece anula antrenament. Nu poate fi mai mare în eroare. După antrenamente intense, organismul are nevoie de carbohidrati si proteine pentru a ajuta muschii pentru a recupera și de nivelul de glucoză din sânge rămâne stabil.

Daca nu mananci, gustare hrănitoare după curse de cai, în următoarea dumneavoastră de antrenament te vei simti epuizat, așa că nu trebuie să-ți ochii s-au deschis sesiunea anterioară. Buna gustare poate fi un cocktail de lapte de migdale, o banană și o linguriță de pulbere de proteine, sau o portie de fructe sau de o alta proteina.

  1. Tu nu accepți timp liber. Ești în noaptea lucra, și credeți că dacă vă dor de o zi, veți obține zece kilograme mai mult. Eroare! Amintiți-vă că veți obține rezultate, în cazul în obținerea de antrenament, nu de antrenament, așa. Daca nu da relaxa corpul său, în acest caz, nu poate fi mai puternic si rapid. În zilele de odihnă și să dormi mai mult de șapte ore în regim permanent și consumă alimente cu antioxidanti, precum și de cereale, fructe și legume verzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *