Avantajele și dezavantajele epilare ceara, lama sau cu laser

Estetica mai mare decât протагонизм este de a lua în ultimii ani

Femei și bărbați alege pentru a elimina parul din diferite zone ale corpului lor, în special pe timpul verii date. Creșterea de non-păr depinde de luna: ceara, atunci când Luna este în creștere sau descreștere nu duce la părul apare mai târziu sau mai devreme, singurul lucru în acest sens este metoda de epilare folosită. Dacă utilizați cuchilla, parul pare cel mai târziu pe săptămână cu ceara și tracțiune între 2 și 4 săptămâni mai târziu și cu laser medical durează aproximativ 2 luni în caz de parul pe care acesta nu a fost posibil să se acționeze în mod definitiv.

Pentru decorare sau de îndepărtare a părului, non-parul devine mai puternică și mai gros: dacă nu este parul de pe fata este pentru motive hormonale derivate din activitatea de androgeni, explică medicul. Îndepărtarea părului pubian nu favorizează crescut de boli cu transmitere sexuala: Gutiérrez Salmerón subliniază că îndepărtarea părului în zonele genitale este mai dureros, deoarece acestea sunt mai sensibile zone ale pielii. În aceste zone, epilare cu laser este utilizat ca un tratament pentru fistule perianale și pentru hydrosadenitis în pubian și perianale zone.

Bărbații sunt mai în durere: această credință este adevărată și pentru acest motiv medicul nu este recomandat

Utilizarea de ceară în păr îndepărtarea de sex masculin ca varmia тинен maior de stabilire a patra densitate-de-lână și mai puternic, astfel încât convio metoda în mai mult doar. În caz de Îndepărtare a Părului cu Laser este, de asemenea, o durere mai mult în oameni și, prin urmare, creme anestezice sunt prevăzute și în cantitate mai mare decât în cazul femeilor. Ceara-este contraindicat mai ales în acei oameni care, fie pentru acnee tratament sau în curs de întinerire utilizarea terapiei orale sau retinoizii topici. În aceste cazuri, trebuie să așteptați cel puțin o lună după oprirea tratamentului.

Pasarici rase cu cuchilla – este metoda recomandată de Gutiérrez Salmerón, fost membru al Academiei spaniole de Dermatologie și Venerologie, spre deosebire de epilarea cu ceara pentru persoanele care au o predispozitie la pseudofoliculitis sau foliculita. În aceste cazuri, parul nu încalcă bariera a epidermei și nu merge în afara, dar se întoarse spre interior și provoacă o infecție a foliculului pilos. Pentru a preveni aceasta infectie a foliculilor de par de pe piele, este recomandat să curățați cu săpun antiseptic înainte și după epilare.

Medicul recomandă povidonă iodată săpun

O formă de betadine în capsulă, și de a folosi un CRIN manusa pentru a exfolia fie pielii și după toate bactericid Crema recomandata de dermatolog. Mașini de tracțiune tracțiune mașini începe de păr de la rădăcină și, deși utilizarea sa este larg răspândită este recomandabil să nu să le folosească în axile și zona inghinală. „Pentru utilizări în aceste” părți ale corpului pot interfera cu funcționarea normală a glandelor sudoripare și duce la episoade de hydrosadenitis, ” explică medicul. În aceste cazuri există o infecție a glandelor sudoripare, care pot fi ușoare până la severe și lasă cicatrici pe piele.

Foto depilare și epilare cu laser, epilare fi efectuate cu tipul de energie policromatice prin utilizarea de capete diferite pentru a obține diferite lunges val. Dacă angajează nu numai în epilare, dar, de asemenea, în alte treatably dermatologice. În depilare, în photodepylation este mai puțin efe decât cu laser, deoarece acest traseu, de îngrijire deține De mai direct, melanina.

Laserul foloseste o lumină monocromatică și în diferite val lunges

în funcție de obiectivele de tratament. „Este o metodă definitivă și contraindicație principal este de culoare si pielea inchisa la culoare. Ideal este pielea foarte albă, când un somn întuneric pui”, explică medicul dermatolog. Fiecare sesiune acte la 20% de par, de la o etapă de dezvoltare în care există o mai mare continuitate între melanina din foliculul părului și la începutul păr, pe restul găzduită este acționat în ședințe succesive. Acest lucru se datorează faptului că părul este o dezvoltare cyclu care durează aproximativ 3 luni, iar dacă este în faza de repaus în cazul în care nu există nici un păr cu laser tratament nu se obține aceeași intensitate. Prin urmare, între 5 și 8 sedinte sunt necesare pentru a elimina parul definitiv din zonă să fie ras.

Cu privire la laser contraindicații, medicul explică faptul că nu este posibil să fie atunci când există anumite pancreatic substanțe care produc fotosensibilitate, atunci când este utilizat cu retinoizi, există psoriazis sau vitiligo. În cazul acestor cronice, afectiuni ale pielii, psoriazis și vitiligo, o reactivare de condiție se poate produce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *